Haavoittuvuuksien etsiminen tietokoneellesi asennetuista sovelluksista

Tietokoneelle asennetuissa sovelluksissa voi olla heikkouksia, joita haittaohjelmat voivat käyttää hyväksi. Tarkistuksessa heikkoudet voidaan löytää tietokoneelta ja tietokone suojata tartunnoilta.

Kaspersky-sovellus ei havaitse haavoittuvuuksia OpenSSL-sovelluksissa.

Sovellusten heikkoustarkistuksen suorittaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry Tietoturva-osioon.
  3. Napsauta Tarkistus -kohdan Valitse tarkistus -painiketta.

Tämä avaa Tarkistus -ikkunan.

4. Valitse Tarkistus-ikkunassa oleva Sovellusten heikkoustarkistus -osio.
  5. Napsauta Suorita-painiketta.

Sovellus aloittaa tietokoneen tarkistuksen heikkouksien varalta sovelluksissa.